Natuurlijk met Juud - orthomoleculaire therapie

Over Judith

Van edelsmid naar orthomoleculair therapeut en voedingsadviseur

Samen met mijn man en twee zoons woon ik met heel veel plezier in Rotterdam. Ik hou van de levendigheid van de stad met al haar verschillende mensen. Ik geniet ook van lekker eten en drinken, en dat doe ik het liefst op een gezonde manier. In gezondheid en gezonde voeding ben ik me nog meer gaan verdiepen toen ik van de een op andere dag reumatische artritis kreeg.

De dingen die ik zo leuk vond om te doen, zoals edelsmeden, werken als stylist voor een evenementenbureau en tennissen, die gingen niet meer. Uiteindelijk werd mij gezegd: “Je moet er maar mee leren leven”, maar dat accepteerde ik niet zomaar. Door mijn voeding en mijn leefstijl te veranderen verdwenen mijn klachten langzamerhand en kreeg ik steeds meer energie. Sterker nog, ik ben sindsdien fitter dan 10 jaar daarvoor. Ik hoefde er helemaal niet mee te leren leven.

Dat gun ik jou ook!

Kennis vergaren om ook anderen te helpen

Ik was hier zo van onder de indruk dat ik er echt alles over wilde weten. Ik schreef me in voor een opleiding Voedingsadviseur en later ook voor Orthomoleculaire Natuurgeneeskunde.

Sindsdien help ik mensen als voedingsadviseur en orthomoleculair therapeut met uiteenlopende klachten, maar ook mensen die met goede voeding en een gezonde leefstijl klachten willen voorkomen. Het doorbreken van gewoontes lijkt heel lastig, maar als je zelf ervaart welke resultaten je ermee kunt behalen, dan word je vanzelf enthousiast en hou je het makkelijker vol.

Wil jij dat ook ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met me op.