Natuurlijk met Juud - orthomoleculaire therapie

Werkwijze en tarieven

Als je voor de eerste keer een afspraak met mij maakt krijg je vooraf een vragenlijst toegestuurd. Dit helpt jou om alvast over bepaalde dingen na te denken die we tijdens de intake gaan bespreken.

Samen bespreken we jouw klachten of doelen. Na afloop van de intake kan ik je waarschijnlijk al een basisadvies geven waarmee jij de eerste stappen kunt zetten. Vervolgens voer ik onderzoek uit en stel ik een behandelplan en een eventueel supplementenadvies op. Mijn doel is dat jij je al na een paar consulten veel beter voelt.

Vervolgconsult met behandelplan

Na ongeveer 14 dagen maken we een afspraak om het behandelplan, wat ik heb opgesteld, met jou door te nemen. Afhankelijk van jouw klachten of wensen spreken we na een maand of twee af voor een vervolgconsult, of hebben we tussentijds telefonisch contact. Het duurt meestal zo lang, omdat je eerst de basis van jouw voedingspatroon en leefstijl aanpakt en het even duurt voordat je er echt iets van merkt.

Welke verbetering is er opgetreden en welke klachten zijn er nog overgebleven? Dat is wat ik graag wil weten. Zijn er bepaalde klachten verergerd? Dan hoor ik dat graag direct.

Is het na het vervolgconsult nog zinvol om vaker bij elkaar te komen? Dan bepalen we samen hoelang het duurt voor de volgende afspraak. Ik ben namelijk geen voorstander van vaste trajecten, want ieder mens is uniek, waardoor dus ook elk traject maatwerk is.

Tarieven

Intake incl. basis voedingsadvies (60-90 min) €125
Vervolgconsult met behandelplan (45-60 min) €90
Vervolgconsult (45 min) €60
Kort vervolgconsult (30 min) €45
Telefonisch consult (15 min) €20